1 juni

 

Viering van 40 jaar inzet voor de literatuur door Jet van Aalst. Jet van Aalst begeleidt sinds jaar en dag talloze boekenclubs, interviewt auteurs, organiseert literaire stadswandelingen en is bestuurslid van de Vlam, Vereniging Literaire Activiteiten Maastricht. Ondermeer Emma is gevraagd op te treden. Zij zal uit haar nieuwste bundel lezen.

 

 

21 juli van 14u00 - 15u00

Promenade 153-155, Heerlen

 

Herdenking van Leo Herberghs 100ste geboortedag De hele dag zijn er festiviteiten in de stad. Eerst zullen o.a. de dichters Frans Budé, Emma Crebolder en Wiel Kusters Leo’s poētisch werk eren met hun voordracht in boekhandel Van der Velden-Van Dam.

 

Optreden Emma 20 mei om 14u00

Ruigoord 76, Amsterdam

 

Welkom in de poëtische werkelijkheid van Ruigoord. Het festival Vurige Tongen is veel meer dan een podium met optredens. Het oude eiland Ruigoord is al 50 jaar bezield met poëtische dromen. Het is een levens kunstwerk, waarin bezoekers zich totaal onderdompelen. Wie Ruigoord betreedt, wordt verwelkomd met een gedicht: “Zoveel inspiratie op deze plek, het kan gewoon niet anders; hier zit een kosmisch lek.”