27.1 – Venlo

Poëzieweek – Bibliotheek

Op 27 januari in de bibliotheek te Venlo zal men stilstaan bij het feit dat het 30 jaar is geleden dat de eerste stadsdichter van het Nederlands taalgebied werd benoemd en wel voor Venlo in 1993. Emma Crebolder wordt daarover geïnterviewd en leest voor uit haar onlangs verschenen Uitlichten.

 

9.3 – Amsterdam

Boekenweek – boekhandel Perdu

Emma en andere dichters lezen hun Villanellen. Dit is de vierde uitgave op het thema van de boekenweek. In 2023 Ik ben alles.

 

11.3 – Heerlen

Literatuur in de boekhandel

Zaterdag 11 maart in Boekhandel Van der Velden van Dam aan de Promenade te Heerlen zullen Emma Crebolder en Nicolette Smabers worden geïnterviewd over hun nieuwste uitgaven.

22.4 – Roermond

Vrouwelijke auteurs

Voor de Zuidelijke afdeling van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde zal Emma op 22 april om 14.00 uur in het Pierre Cuypershuis te Roermond een inleiding op het programma over vrouwelijke auteurs verzorgen.

 

2.7 – Maastricht

Gluren bij de Buren

Op uitnodiging van de VLAM, in Gluren bij de Buren, een landelijk programma. In de tuin van Jet van Aalst. Met een jonge dichter en een klarinettist.

 

9.7 – Eindhoven

Presentatie 'Mijnwerk'– Art House

Presentatie Mijnwerk door Kreek Daey Ouwens. Tevens optredens van Emma Crebolder, Annelie David en Theo Rikken.

 

9.9 – Ouwerkerk

Klimaatdichters in Watersnoodmuseum

Serie voordrachten tijdens bijeenkomsten voor 70+ers: Cora de Vos, Emma Crebolder en Monique Bol en Daniel Billiet (duo)